Team intuition will make the teamspirit dance

Team ontwikkeling

De mensen in het bedrijf maken het bedrijf. Verbinding is de kern van iedere goedlopende samenwerkingsvorm. Verbinding is geen optelsom van feitelijkheden, we zitten in een gebouw, we verkopen hetzelfde product, we lunchen met elkaar. Het is een intrinsiek gevoel wat ontstaat doordat er rust en aandacht wordt ervaren. Hierdoor kan er op alle niveaus beter geluisterd worden naar onszelf en de ander en wordt de samenwerking magisch. 

In overleg met de opdrachtgever verzorgen we  maatwerk incompany programma’s voor groepen medewerkers van een afdeling of voor het hele bedrijf. In deze maatwerk trainingen  kunnen vraagstukken en thema’s worden verwerkt die op dat moment spelen in de organisatie. Mogelijke thema’s kunnen zijn, (zelf)vertrouwen, flexibiliteit, samenwerken, verminderen werkstress, zicht op talenten, creativiteit en zelfoplossend vermogen.

Training aandacht en focus

De training aandacht en focus  begint met hoe we het persoonlijke gevoel van druk, stress in ons zelf kunnen verlagen. Hierdoor ontstaat direct meer rust en focus in iedere werksituatie. Zowel de samenwerking, communicatie en creativiteit in het team als het contact met in- en externe klanten wordt hierdoor makkelijker en effectiever. Voor meer informatie over het programma en de mogelijkheden, neem dan graag contact met ons op.

Training innerlijk leiderschap

Ieder mens heeft een intrinsieke motivatie om te groeien. Groei is leven. Innerlijk leiderschap gaat over authentieke groei. Vanuit de innerlijke rust en focus worden de persoonlijke talenten zichtbaar en uitgebouwd ten goede van jezelf en je werkomgeving. Dit zorgt voor meer stabiliteit, gezondheid en energie. Voor meer informatie over het programma en de mogelijkheden, neem dan graag contact met ons op

Team begeleiding

  • Vraagstukken in de samenwerking
  • Samenwerkingsvormen
  • Cohesie door meer eigen talent ontwikkeling
  • Passie door versterken inzicht (lucht in vuur)
  • Terug brengen van humor en creativiteit door afstand en overzicht. 
  • Door rust meer duidelijkheid in ieders beweging.
     
    Ben je benieuwd wat we voor jouw team kunnen betekenen, neem dan graag contact met ons op.