Over ons

In Magisch ondernemen verbinden Danny en Hélène hun persoonlijke talenten. 
Door hun samenwerking  ontstond er een verdiepingsslag in hun innerlijk leiderschap en daarmee veranderde ook de vorm en kwaliteit van leiderschap in groepen. Zij ontwikkelde een methode, in combinatie met actief luisteren, waarmee groei deels voorspelbaar en hanteerbaar wordt voor individuen en groepen. 
 
De kracht van hun samenwerking wordt zichtbaar in groepen. In korte tijd brengen ze rust en verbinding terug in de groep, hierdoor wordt de samenwerking vloeiender gaat de intuïtie weer aan en komen de antwoorden op lopende vraagstukken. 
 
Bij de start van Magisch ondernemen kwam er op natuurlijke wijze een team om ons  heen die ons ondersteunen en waarmee we samen de kwaliteit van ons werk bewaken en verbeteren

Over Danny

Danny heeft een brede bedrijfs ervaring in verschillende werkvelden waaronder; informatie technologie systeembeheer, de zorg sector, agrarische sector, Cranio sacraal therapie. De rode draad in al zijn werkzaamheden is zijn interesse in het menselijk potentieel. Waar komen hoofd en hart samen en hoe werkt dit in vernieuwing en veranderingsprocessen? Zijn jarenlange ervaring in systemisch werken helpen bij het in beweging brengen van individuen en groepen.

Het is zijn levensmissie om helderheid en zuiverheid te vinden in iedere situatie. Naast zijn hoge sensitiviteit en gezond verstand kan hij op een diep niveau luisteren. In groepen ziet hij het grotere geheel, waardoor gemakkelijk doorstroming komt in de uitdaging of vraag die speelt. Zijn talenten zijn toewijding en intuïtie. Waar de toewijding zorgt voor focus, zelfdiscipline en vriendelijkheid, geeft zijn intuïtie de benodigde informatie en een gevoel van diepe verbondenheid met al het leven. Vanuit deze verbondenheid is er communicatie (vanuit het hart) met al het leven (awareness) wat helpt om antwoorden te vinden van waaruit natuurlijke groei en beweging volgt.

Een extra verdieping in zijn leven is zijn verbinding met inheemse volkeren en speciaal de Noord Amerikaanse. Door een tijd te te wonen en te leven met deze stammen heeft hij veel kunnen leren en ervaren en is zijn intuitie sterk ontwikkeld. Mede hierdoor wordt Danny vaak gezien als Shamaan en Elder.

Over Helene

Hélène heeft een brede achtergrond. Na een studie bedrijfskunde, werkte ze voor een internationale bank in uiteenlopende functies als trainer, facilitator en kantoordirecteur. Haar nieuwsgierigheid in mensen leidde naar een post hbo studie tot gezinstherapeut. In haar eigen praktijk begeleidde ze gezinnen kinderen en jeugd de afgelopen 15 jaar. Als gezinstherapeut onderzocht en werkte ze vanuit veel verschillende invalshoeken. Ze maakte gebruik van de meest uiteenlopende technieken om trauma’s los te laten waaronder EMDR, EFT, Touch of Matrix en familieopstellingen. Daarnaast gebruikte ze methodes om bewustzijn te verhogen door het beoefenen van mindfulness en heartfulness. Ze gaf mindfulness training aan groepen. Uit eigen ervaring merkte ze dat het altijd neer komt op innerlijke vrede. Hoe je zacht kan blijven voor jezelf en anderen in iedere situatie

Toen Helene in aanraking kwam met inheemse wijsheid werd duidelijk dat ze een sterke intuïtieve band heeft met groepen. Het is een van haar talenten dat ze zich op een diep niveau kan verbinden met alle groepsleden en het groepsthema. Op deze manier wordt het thema gezien en gehoord op ieder niveau. Hierdoor is de groep in staat de emoties te integreren en ontstaan er nieuwe openingen en beweging. Een ander talent is haar vasthoudendheid als het gaat over persoonlijke waarheid. Ze zoekt naar de waarheid in iedere situatie. De waarheid van wat er echt gebeurt op ieder niveau. Dit geeft een diep gevoel van vrede bij haar en in de groep.