Leiderschapsontwikkeling

Natuurlijke leiders zijn mensen die het talent hebben om de informatie uit de groep aan wie ze leiding geven te ervaren. Deze informatie stroomt van nature door leiders heen. Als je dit nog beter wilt leren inzetten, is op een diep niveau leren luisteren en het verder uitbouwen van je intuïtie de sleutel. Groei kan alleen plaatsvinden als het bewustzijn wordt vergroot. Leiders hebben hierin een cruciale rol. Hierdoor kan de organisatie op een natuurlijke, gebalanceerde manier groeien en worden er openingen naar de toekomst gecreëerd.
 
Wij helpen leiders hun intuïtie verder te ontwikkelen waardoor het bewustzijn groeit. Dit brengt nieuwe informatie, mogelijkheden en maakt de cohesie en samenwerking binnen de organisatie sterker. Dit doen we in MT trajecten, Leiderschapstraining en Persoonlijke trajecten voor leiders.
 
In overleg met de opdrachtgever verzorgen we maatwerk incompany programma’s en bijeenkomsten waarin we vraagstukken en thema’s verwerken die op dat moment in de organisatie spelen.

Management team

Solution sessie

 Solution sessies zijn bedoeld om vraagstukken op te lossen waar op korte termijn een antwoord voor nodig is. Onze aanpak is direct, no-nonsense en gaat naar de kern van waar het over gaat. We helpen je op een directe manier naar rust en veiligheid. Zo wordt het volle vermogen van het team ingezet en komt er beweging in het vraagstuk.

Training - Being the change in leadership -

De training intuïtief, transformatief leiderschap leert je luisteren naar je intuïtie en hoe je dit verder kunt uitbouwen. Je krijgt meer inzicht in je eigen talenten en die van je team en leert hoe je deze verder kunt versterken. Tijdens de training ga je één of twee vraagstukken die in je organisatie leven, met je nieuwe inzichten en vermogen weer tot groei brengen en zodoende veranderen. De maandelijkse bijeenkomsten van deze training geven ervaring en voeding waarmee je groei creëert. Je leert hoe inspiratie tot je komt, hoe dit jou verandert en hoe je dit op een natuurlijke manier “aan” kunt zetten binnen jouw groep.

Wij noemen deze vorm van leiderschap Next Generations Leadership. Dit is leiderschap met een sterk verhoogd bewustzijn, intuïtie en ‘common sense’, afgestemd op de natuur (creating a sustainable future). Als leider kan je de waarheid uit het groepsbewustzijn goed horen, voelen en verwoorden.

Ben je geïnteresseerd? Kijk in de agenda voor de eerstvolgende training. Wil je dat we binnen jouw bedrijf deze training komen geven? Stuur ons een email.

Persoonlijk traject

Ook al ben je  gewend om te reflecteren en ken je jezelf behoorlijk goed, zijn er toch stukken waar je als leider tegenaan loopt of waar je het gevoel hebt dat je in cirkels loopt.

Heb je een vraagstuk over je team of merk je dat je eigen groei stagneert? Een persoonlijk traject helpt om de rode draad weer te zien en geeft ruimte, inzicht en tools voor een volgende stap. .

Bij persoonlijke begeleiding kijken we naar je eigen vraag en nemen we ook de onderstaande elementen van groei mee:
  • Passie/Compassie
  • Future intelligence
  • Wisdom based Leadership
  • Intuïtie, wat is er nodig om je intuïtie te versterken?
  • Hoe houd je ruimte zodat team-intuïtie groeit en versterkt?
Voel je welkom om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek