Fire keeping is nurturing the heart of the organization.

Fire Keeping

Vuur houden is een van de belangrijkste elementen van Wisdom-based leadership en ondernemen. Simpel gezegd is vuur houden: zorgdragen voor de bezieling in je bedrijf. Vuur gaat dus over bezieling en passie. De juiste mate van passie hanteren zodat je bedrijf ‘aangaat’ en de inspiratie toeneemt. Als er te veel vuur is dan ‘brandt alles op’ en werkt het uiteindelijk niet. Bij te weinig vuur dooft het.  Naast passie is er ook compassie nodig. Compassie brengt rust en ontspanning. De juiste balans tussen passie en compassie brengt alles in beweging en garandeert groei en vooruitgang.

Training Fire keeper

'Nurturing the heart of the organization'


Als Fire keeper creëer je veiligheid en rust in een groep om zo tot een optimale samenwerking te komen, waarin de groepsintuïtie wordt vergroot, het creërend vermogen toeneemt en de bezieling wordt gevoeld. Dit brengt de organisatie van overleven naar leven.

De training is bedoeld voor professionals die bereid zijn om een sterke zelfreflectie aan te gaan en de moed hebben hun eigen talent te verkennen, hun intuïtie en authenticiteit te vergroten. 

De eerste opleiding start in september 2020. Voor meer informatie over deze training neem dan contact met ons op. 

KAMPVUURSESSIES

Een teambijeenkomst bij het vuur. Kampvuursessies helpen het team om terug in de rust te komen. We creëeren ruimte met oefeningen en visualisaties zodat het makkelijker wordt om te luisteren en te voelen. Mogelijke thema’s en vragen zijn: Wat is er voor het team nodig om (weer) passie en inspiratie te voelen? Hoe kan de samenwerking, verbinding en intuïtie in het team toenemen? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een kampvuursessie met jouw team? Neem dan contact met ons op we denken graag met je mee.

de magie van burn-out

Preventie, herstel van burn-out. En start vonk voor Talent(door) ontwikkeling.

Met dit programma begeleiden we groepen medewerkers binnen de organisatie naar ontwikkeling van hun talent(en) en versterken van de onderlinge samenhang en samenwerking bedrijf breed. Dit biedt een sterke preventieve werking van Burn-out en algehele stimulans tot groei binnen het bedrijf.

Het programma ‘De Magie van burn-out” leidt je door vijf fase van verandering. In iedere fase wordt de verandering in jezelf meer voelbaar en zichtbaar. Het is een kortdurend programma van drie maanden en heeft een grote impact op de medewerker en de organisatie. 

Klik hier voor meer informatie