Zondagavond kampvuur met Danny en Hélène (gratis event)

In de natuur en de verbonden tradities worden de winter maanden benut om meer naar binnen te gaan en kracht op te doen voor de seizoenen die komen. Op een natuurlijke manier wordt er gevraagd om je voor te bereiden op een volgende fase van groei, de lente.

Door de huidige onzekerheid, chaos en de regels rondom de nieuwe lockdown, merk je dat het moeilijk is om je balans te vinden. Op dit soort momenten heb je vaak de neiging om in de overleefstand te gaan. Gedachten en emoties nemen dan de overhand. 

Terwijl het eigenlijk vraagt om je aandacht en focus te hebben op rust en het creëren van een toekomst voor volgend jaar en de jaren erna. Om dit te kunnen is er ruimte nodig om te luisteren en te voelen.

We organiseren  de komende vier weken gratis Zondagavond kampvuur via Zoom.

 

De bijeenkomsten helpen jou om:

          Dichter bij jezelf te komen

           Weer te dromen van iets nieuws

          Meer ontspanning en vreugde te voelen

          Je zelf genezend vermogen neemt toe

           Zodat je makkelijker je energie kunt opladen

          Je  meer verbonden te voelen met je omgeving

           Flexibeler om te gaan met wat er in je omgeving gebeurt

           Meer helderheid en balans te voelen.

 

Wat gaan we doen

De sessies zijn samenkomsten, omdat de kracht van samen versterkend werkt en dat is precies wat er nodig is in een tijd waarin zoveel gebeurd.

In de online kampvuursessies nodigen we je uit om door middel van meditaties, korte uitleg en opdrachten, elke week een thema te doorleven. We begeleiden je om jouw innerlijk vuur te manifesteren tot een zacht brandend kampvuurtje.

Hierdoor kun je beter luisteren, voelen en kijken, waardoor nieuwe inspiratie zich aan kan dienen en jouw talent kan stromen. Wij omschrijven dit als je authentieke ‘lied’ kunnen voelen en resoneren. Zo start je jouw week in rust en met een duidelijke richting, dichtbij jezelf.

 

Hoe zien de bijeenkomsten eruit?

We werken met actuele thema’s die op dat moment spelen, waarbij er de ruimte is om te delen en vragen te stellen. Je kunt denken aan thema’s die gaan over vertrouwen, veiligheid, dankbaarheid en waarheid. En ook thema’s die te maken hebben met dromen en het bouwen aan een nieuwe toekomst. Het ontstaan van een nieuwe samenleving en samenwerking met de aarde en al het leven. Ook vertellen we meer over de Magic farms, het grotere plan waar we mee bezig zijn.

Tijdens de sessie is er een fijne meditatie of een oefening die aansluit bij het thema en je krijgt een opdracht mee voor de week erna om te doorleven.

Praktisch:

De sessies zijn op vier zondagavonden (17 en 24 en 31 januari  en 7 februari 2021) We beginnen om 20.30 en iedere bijeenkomst duurt ruim een half uur tot maximaal een uur.

De bijeenkomsten zijn gratis.

Meld je aan en je ontvangt direct de Zoom link voor alle vier de bijeenkomsten

 

 

Je bent van harte welkom!

Datum

17 jan 2021 - 07 feb 2021
Expired!

Tijd

20:30 - 21:30

Locatie

Online