Vuurdag voor veranderaars

INSPIRATIE, PASSIE EN TRANSFORMATIE

Danny Vader en Hélène van Engelen van Magisch ondernemen i.s.m. Arthur Hol (www.arthurhol.nl)

Begeleid jij de Transformatie van jouw organisatie richting meer wendbaarheid en menswaarde, vanuit  directie, management, HR- of organisatieontwikkelingsrol?

Ben je op zoek naar een nieuwe manier van leiden en organiseren, of zit je al middenin een transitie daarnaartoe?

Ben je benieuwd hoe je het vuur in de organisatie en jezelf hanteert?

Vind inspiratie op deze dag, gericht op verkenning van wat inheemse wijsheidstradities kunnen bijdragen aan de rol van ‘Firekeeper’ -hoeder van het vuur.

 

HOE IS HET MET JOUW VUUR EN DAT VAN JOUW ORGANISATIE? 

Tijdens de vuurdag werken we met de vier fasen van groei: 

1. Innerlijke verandering

2. Opbouwen van intuïtie

3. Ervaring omzetten in wijsheid

4. Ontvangen van inspiratie en nieuwe antwoorden voor de toekomst

 

Veel organisaties proberen zich eigentijds te organiseren langs de lijn van één of meer van de drie doorbraken van ‘cyane’ organisaties zoals beschreven in Frederic Laloux’ boek ‘Reinventing Organizations’: 

Zelfsturing / Zelforganisatie, Heelheid en Evolutief (of evolutionair) doel. 

De aandacht van velen gaat daarbij vooral uit naar zelfsturing/zelforganisatie, weinig naar de andere twee, die om meer fundamentele transformatie van mens en samenwerking lijken te vragen. 

Heelheid: Wat is er nodig om het geheel van wie we zijn mee te nemen naar ons werk? Iedereen is gelijkwaardig en draagt op zijn eigen manier bij aan de organisatie. Opdelingen zijn vervangen door verbondenheid en problemen zijn kansen voor leren en groei.

Evolutief doel: wat is er nodig om vanuit een hoger doel en een innerlijk kompas te werken?  We zien geen concurrenten, maar partners die kunnen helpen om het evolutieve doel van de organisatie te realiseren.

Hoe krijg je iedereen in de organisatie betrokken bij de vraag welke doorbraak het meest nodig is en welke het beste aangrijpingspunt is voor een transformatie van de organisatie en de mensen die erin werken?

Op deze dag ervaar je met onze begeleiding wat er nodig is om heel de mens centraal te stellen, met elkaar te luisteren naar het hogere doel dat de organisatie heeft te dienen en te voelen hoe je eigen roeping daarbij aansluit -misschien wel in de rol van ‘Firekeeper’.  

Maandag 21 februari 2022 Conferentiecentrum Drakenburg van 10.00 tot 17.30

Kosten voor de gehele dag inclusief heerlijke lunch 495,- ex BTW

Je kunt je aanmelden via deze link

Datum

21 feb 2022
Expired!

Tijd

10:00 - 17:30

Locatie

Conferentiecentrum Drakenburg
Doorn