Masterclass Sacred Space

Steeds meer wordt er over sacred space, space houden, ruimte houden gesproken. 

Maar wat is sacred space? wat doet het en waarvoor is het nodig?

Het begrip Sacred space komt uit de Native traditions.

Het is een manier om een ruimte te creëren zodat er een grote mate van veiligheid wordt ervaren en waarin er echt kan worden geluisterd. Sacred space geeft de mogelijkheid om persoonlijke of groepsthema’s aan te gaan waarbij de intuïtie en wijsheid van ieder individu wordt aangesproken.

In deze veilige ruimte kan iedereen kwetsbaar zijn en wordt er vaak hele waardevolle informatie gedeeld of naar voren gehaald. Dit geeft een sterk gevoel van saamhorigheid en verbondenheid.
Sacred space is van onmisbare waarde om een blijvende en gezonde beweging in je jezelf je bedrijf of community te houden. 

Sacred space is niet iets wat alleen ontstaat tussen mensen. Sacred space is de ruimte waarin al het leven communiceert met elkaar.

 

Wat leer je 

Tijdens deze dag leer je de basisprincipes van sacred space. Je krijgt begrip van en neemt de eerste stappen om met sacred space te werken. Door de praktische oefeningen bouw je gedurende deze dag veel ervaring op. 

 

Voor wie

Deze eendaagse masterclass is voor iedereen die met Sacred space wil leren werken voor zichzelf of met groepen.

Door Sacred space ontstaat er meer en makkelijkere doorstroming op ieder vlak. Je merkt dit zowel in je privé als in je werk. In groepen neemt ook de collegialiteit en de onderlinge verbinding toe. Het vergroot de eigenwaarde van de teamleden en daarmee van het gehele team.

 

Praktisch

Deze dag is van 10.00 tot 17.00 en is volledig verzorgd, inclusief een heerlijke lunch.
Kosten Euro 175,- inclusief btw

 

Mocht je vragen hebben of mee willen doen dan mail naar
contact@magischondernemen.com

 

Datum

16 aug 2020
Expired!

Tijd

10:00 - 17:00

Locatie

Zonheuvel
Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn