Vuurdag: Een dag voor inspiratie, passie en persoonlijke groei.

 

VUURDAG 

De vuurdag is voor iedere professional en ondernemer.  Focus , energie,  inspiratie en samenwerking zijn thema’s die centraal staan in deze dag. De hernieuwde kennis stelt je in staat om stappen te ondernemen en te werken vanuit jouw creativiteit en talent.

 

Hoe is het met jouw vuur?

Herken je dat er momenten zijn waarin je het gevoel hebt dat je in rondjes loopt. Er is minder groei, je voelt minder verbinding, alles loopt maar je mist iets? Of juist dat er zoveel gebeurt dat je overloopt en achter de feiten aanrent. Je minder overzicht en focus hebt en minder goed bij nieuwe antwoorden en oplossingen kunt komen.

Vuur gaat over passie en compassie. Deze samen zijn de basis voor groei. Door nieuwe inspiratie gaat je vuur aan. Compassie is je handvat om je vuur te reguleren.

De vuurdagen gaan over in je eigen kracht komen, je passie en compassie voelen en ervaren. Je kracht omzetten in een voorwaartse bewegingen met elkaar. Door naar binnen te gaan, je eigen stroom weer te herkennen en te verduidelijken.

Zo ga je van:

Energie verspilling naar energie bouwen

Gejaagd naar aandacht

Alleen naar samen

Chaos naar overzicht

Stilstand naar stroming

 

Wat

Tijdens de vuurdagen werken we met de 4 fasen van groei.  Deze 4 fasen staan voor gegarandeerde groei. In iedere fase krijg je de tools en begeleiding zodat het punt wat jij inbrengt in beweging komt.  Je krijgt antwoorden en ervaart verandering die voor jou situatie van belang zijn.

1. Innerlijke verandering

2. Opbouwen van Intuïtie

3. Ervaring omzetten in wijsheid

4. Ontvangen van inspiratie

 

Praktische informatie

Dit is een volledig verzorgde dag, inclusief een heerlijke lunch op een prachtige locatie midden in de bossen van Doorn. De kosten bedragen 149 incl BTW

Klik hier voor aanmelding

Datum

11 jun 2020
Expired!

Tijd

10:00 - 17:30

Locatie

Zonheuvel
Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn