Predawn Song

Een diepte meditatie waarin je je verbindt met jouw “originele lied”.

In deze tijd wordt er veel van je gevraagd op alle vlakken. Er is een constante stroom aan informatie er zijn nieuwe uitdagingen in je relatie, gezin en werk.

Het is niet altijd makkelijk, om bij je zelf te blijven en te voelen wat je werkelijk te doen hebt.

Op dit moment is misschien wel de belangrijkste vraag om je te herinneren wie je werkelijk bent.

De Native volkeren noemen dit ‘remembering the predawn song of your existence’

Door je te herinneren wie je bent neemt de kracht van je immuunsysteem toe en misschien nog wel belangrijker, je begint je te herinneren wat jouw talenten zijn en daarmee ook wat je te doen hebt in deze tijd. Wanneer je je verbindt met jouw originele lied krijg je ook de meeste rust en begin je weer energie te laden.
In deze meditatie worden al je cellen geactiveerd en word je originele intentie weer voelbaar. De meditatie heeft een diep reinigend en helend effect, daar waar het nodig is.

Deze bijzondere geleide meditatie zal ondersteund worden door zachte Native songs.

 

Praktisch

Maandag 22 juni  2020
Tijd 20.30 -21.30

Via Zoom
De link ontvang je na aanmelding en betaling op 22 juni.

Tijdens de meditatie zijn wij te zien en te horen. De deelnemers zijn niet in beeld.
Het is fijn om tijdens de meditatie op een rustige comfortabele plek te zitten of te liggen.

Bijdrage 29, – euro
Max 100 personen

Bestel hier je ticket

 

Enkele reacties na de Predawn song

Een ervaring die zich nauwelijks laat verwoorden. Diep geroerd door de liefdevolle woorden en warme klanken van Danny en Hélène. Mijn bezieling werd persoonlijk aangeraakt en vervuld met de boodschap die ze brachten. Niet hoeven begrijpen en vooral voelen en luisteren maakte dat de predawn song haar werk kon doen in communicatie met mijn innerlijk vuur/kern/ziel. Het bracht me stroming.

Myriam

 

Wij hebben de predawn song als erg bijzonder ervaren, met ons hoofd en in woorden niet helemaal te vatten. Door de fijne begeleiding en klanken konden we diep bij onszelf komen. Er kwamen allerlei lichamelijke sensaties en herinneringen omhoog. En ook een gevoel van ontroering bij de ontmoeting met ons eigen originele vuur/lied en de rust die daardoor ontstond. Het was een hele waardevolle reis en de begeleiding van Danny en Helene hierin was zoals altijd erg warm, zacht en helder. 

Stephan en Mariska 

 

Een lied over de wind en de andere elementen een lied over vader, moeder het leven dat is wat ik eruit begreep. Voordat ik het wist zong ik mee. Ik werd meegetrokken prachtig. In het begin werd ik duizelig alles draaide, misselijk even het gevoel dat het teveel werd. Hierna voelde ik een prachtige gevoel van thuiskomen mijn hart hoorde ik kloppen, ik rook zelfs het hout van het vuur de wind op mijn huid en zelfs de smaak in mijn mond veranderde. Had enorm behoefte om de aarde aan te raken. Het was voor mij echt heel bijzonder. Beetje vaag maar zo ervaarde ik het wel een herkenning.  Ben in slaap gevallen met het gevoel dat ik naast het kamvuur lag.

Fousia

Datum

22 jun 2020
Expired!

Tijd

20:30 - 21:30

Locatie

Zoom meeting
Zoom meeting