Campfire sessions

“Come and sit with the fire”

Een bijeenkomst gevuld met inspiratie, passie, oude wijsheid, verhalen en persoonlijke groei.

 

Wat gaan we doen?

Kampvuur sessies zijn online bijeenkomsten waarbij we iedere week een actueel thema wat leeft binnen de groep uitwerken. Hierin komen de wijsheid uit de oude tradities (medicijnwiel van groei) nieuwe technieken, inzichten en onze jaren lange ervaring samen.

Kern van iedere bijeenkomst is rust en ontwikkeling. Zodat er voor iedere deelnemer een persoonlijke verdieping en doorstroming komt in het thema. De onderwerpen waar we in de kampvuur bijeenkomst mee gaan werken zijn voor iedereen herkenbaar, denk aan: het gevoel dat je minder energie hebt, verschillende emoties en hoe daar bij te blijven, het uitbouwen van je intuïtie, herkennen van inspiratie. Verder luisteren we naar de groep en kun je onderwerpen in brengen.

Kortom: Iedere bijeenkomst helpt je in de rust, vergroot je intuïtie voedt je wijsheid en brengt nieuwe inspiratie.

 

Hoe werkt het?

Iedere maandagavond vanaf 20.30 komen we een uur online bij elkaar. Het thema voor de avond kondigen we van tevoren aan. Tijdens de bijeenkomst, vertellen we kort iets over het onderwerp. Daarna ga je door middel van oefeningen en korte geleide meditaties ervaren hoe het voor jou werkt. Aan het eind ontvang je nog gerichte oefeningen mee, zodat je het daarna zelf verder kunt uitbouwen.

 

Wat brengt het jou?

  • Verdieping van je innerlijk leiderschap
  • Handelen vanuit innerlijke rust en vertrouwen
  • Aanspreken van je intuitie en wijsheid
  • Groei in thema’s die impact hebben op je leven zakelijk en privé
  • Praktische vertaalslag naar je eigen situatie

 

Kosten en data

Iedere maandagavond van 20.30 tot 21.30 een bijeenkomst online via Zoom
De eerst volgende bijeenkomst is op 18 mei 2020 een ticket kost 15,- euro incl btw

Na aanmelding en betaling ontvang je de praktische informatie en de Zoom link

 

Wie zijn Danny en Hélène?

In Magisch ondernemen verbinden Danny en Hélène hun persoonlijke talenten. Door hun samenwerking ontstond er een verdiepingsslag in hun innerlijk leiderschap en daarmee veranderde ook de vorm en kwaliteit van leiderschap in groepen.

Zij ontwikkelde een methode, in combinatie met actief luisteren, waarmee groei deels voorspelbaar en hanteerbaar wordt voor individuen en groepen. De kracht van hun samenwerking wordt zichtbaar in groepen.

In korte tijd brengen ze rust en verbinding terug in de groep, hierdoor wordt de samenwerking vloeiender gaat de intuïtie weer aan en komen de antwoorden op lopende vraagstukken.

Een belangrijke inspiratiebron voor wisdom based leadership is het contact met inheemse volkeren. Door de duurzame samenwerking met Elders (wijsheidsdragers) van onder ander Noord Amerikaanse stammen blijven Danny en Hélène hun intuïtie, kennis en ervaring verdiepen. Veel van deze wijsheid hebben zij op een praktische wijze toegankelijk gemaakt in hun materiaal en trainingen.

 

 

Datum

25 mei 2020
Expired!

Tijd

20:30 - 21:30